Westmeijer Finacial Planning

Geheel nieuwe manier van hypotheekverstrekking in Nederland!

Traditioneel:

Via de boekhouder, accountant, assurantie adviseur, bij de eigen bank, via de makelaar of via de hypotheekwinkel om de hoek.
Tijdrovend en duur. Ouderwets dus!

Tijd voor verandering!

Alles gaat tegenwoordig digitaal, dat is eenvoudig, snel en zonder tussenkomst van een hypotheekadviseur. Makkelijk toch?

Toch wordt hier voorbij gegaan aan uw persoonlijke aspecten en kennis. En wordt u in een richting gestuurd die u misschien helemaal niet wilt of niet voor u van toepassing is. Buiten het feit dan u er zich nog in dient te verdiepen, wat u misschien niet kan door gebrek aan kennis of simpelweg tijd. Daar biedt Westmeijer Financial Planning de helpende hand.

U hoeft zich niet te verdiepen in onbekende materie die u misschien maar eens in uw leven nodig hebt. U kunt niet alles weten. En voor Westmeijer Financial Planning is dit juist dagelijkse kost. Wij nemen uw zorgen weg. Stap voor stap gaan wij het proces met u door. En u zult zien dat het samen met ons niet ingewikkeld is. We laten u de verschillen zien, checken uw aanvraag en vertellen u precies wanneer u welke documenten moet toesturen naar ons.

Westmeijer Financial Planning en u: omdat we het samen wel makkelijk kunnen !

Wij nemen alle stappen in begrijpelijk taal met u door en besparen daarbij nog geld ook, zijn echt onafhankelijk en ontvangen van niemand provisie. Wij laten zien wat we voor u doen.

Forse besparingen, zowel bij de aanvraag van uw hypotheek, maar ook op de zeer scherpe rentepercentages, (bijv. 20 jaar vast 2,30%). Dit omdat wij het geld aantrekken van o.a. verschillende Nederlandse pensioenfondsen of andere geldverstrekkers zonder dure bankkantoren en adviseurs.

Dus geen afzonderlijk bezoek meer aan de bank, Hypotheekwinkel e.d. we regelen alles samen met u bij u thuis of bij ons op kantoor.

Westmeijer Financial Planning hypotheek dienstverlening stap voor stap

Geheel vrijblijvend en dus kosteloos intake gesprek met uw hypotheekcoach. Uitgangspunt is dat dat plaatsvindt op ons kantoor. In overleg kan het echter ook bij u thuis gebeuren. U ontvangt onder meer een toelichting op het aanwezige dienstenpakket.

Aankoopbegeleiding:

Hypotheekcoaching, bemiddeling en ondersteuning; wat kunt u van ons verwachten?

Centrale dienstverlening:

Verwachte kosten:

Voor nadere informatie en het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Algemene voorwaardenDisclaimer